Werkbegeleider De Werkplaats gezocht

Auteur: stichtingstunt Publicatiedatum: 11 april 2017 - 15:33

Zoek jij een leuke baan? Wij zoeken een gemotiveerde werkbegeleider voor De Werkplaats! Ben jij uit het juiste hout gesneden, handig en gedreven om jouw vakkennis en menselijke vaardigheden in te zetten om een veelzijdige groep deelnemers te begeleiden, motiveren en te helpen in hun ontwikkeling? Lees dan snel verder!

VACATURE WERKBEGELEIDER DE WERKPLAATS

De Werkplaats

Hier wordt gewerkt aan duurzame producten uit gerecyclede materialen. In serie en op maat, voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren. Ambachtelijkheid, hergebruik en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze drijfveren.

De kistjes, boekjes, lampen en meubels worden gemaakt door deelnemers in leerwerktrajecten bij Stichting Stunt. Begeleid door echte vakmensen en met behulp van professionele apparatuur maken zij de producten op maat voor zakelijke opdrachtgevers én particulieren, in serie of als uniek stuk design.  Je ziet de producten overal in de stad terug. Terrasmeubilair, in opdracht gemaakt voor Rode Rozen en Tortilla’s, houten kistjes  voor Kistje vol Smaak en natuurlijk ons eigen Delfts kratje dat menig transportfiets siert. Ze worden verkocht in Delftse lokale winkels als LU-ST en Kek en in onze eigen KringloopKantine aan de Rotterdamseweg. Het primaire doel van De Werkplaats is, net als bij onze andere leerwerkbedrijven, het ontwikkelen van mensen. Daarbij moet De Werkplaats  functioneren en gerund worden als een echte onderneming. In De Werkplaats wordt zo veel mogelijk gewerkt met sloophout en andere restmaterialen, vaak gedoneerd door lokale bedrijven.

De Werkplaats is gevestigd in het Upcycle Centrum van Stichting Stunt aan de Rotterdamseweg in Delft. Hier zijn ook de leerwerkbedrijven het Naai Atelier, de KringloopKantine, de Upcycle Werkplaats en fietsenwerkplaats BikeRecycle gevestigd. Allemaal gebaseerd op duurzaamheid, hergebruik en het maximaal kunnen ontwikkelen van deelnemers.

Stichting Stunt

In De Werkplaats werken deelnemers in re-integratietrajecten van Stunt. Dit is een gevarieerde groep mensen met in de meeste gevallen een grote afstand tot de arbeidsmarkt.  Stichting Stunt is een organisatie in activering, re-integratie en participatie. Wij helpen Delftenaren vanuit allerlei uitkeringssituaties weer ‘op de rails’ en bieden bedrijfsmatige activiteiten en werkplekken in onze leerwerkbedrijven. Het zijn allemaal hulpmiddelen om kwetsbare Delftse bewoners te ondersteunen in maatschappelijke deelname, actieve inzet en het ontwikkelen richting werk. Dat is waar we samen met deelnemers elke dag mee bezig zijn. En wat het nog eens extra leuk maakt is dat we ons elke dag realiseren dat zo goed als alle activiteiten die we ontwikkelen een bijdrage leveren aan een sociaal, cultureel, toeristisch, leefbaar profiel van de stad waarin we gevestigd zijn: Delft.

Meer informatie over De Werkplaats vind je op www.dewerkplaatsdelft.nl. Alle informatie over Stunt staat op www.stichtingstunt.nl  en op Facebook www.facebook.com/stuntdelft

 

Werkbegeleider De Werkplaats

Wij zoeken een gemotiveerde werkbegeleider (m/v) die:

·         een echte teamspeler is en graag samenwerkt met andere begeleiders en medewerkers binnen Stunt 

·         handig is in de meest letterlijke zin van het woord

·         ervaring heeft met machinale houtbewerking

·         sociaal voelend is en deelnemers kan aansturen op de werkvloer

·         energie krijgt van het begeleiden en motiveren van een gevarieerde doelgroep ,

·         goed kan organiseren, zelfstandig is en oplossend vermogen heeft

·         klantvriendelijk, creatief en initiatiefrijk is

We bieden

De kans om De Werkplaats verder door te ontwikkelen, in nauwe samenwerking met je collega’s en de deelnemers 

Een gevarieerde functie waarbij de nadruk ligt op werkbegeleiding in de houtwerkplaats, maar waarin je met je collega werkbegeleiders ook andere werkplaatsen kunt aansturen.

Een functie voor 24 tot 36 uur per week (in overleg) op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst bij Stichting Stunt, of een overeenkomst als ZZP-er.

Salarisindicatie op basis van het wettelijk minimumloon + 10%

Is deze vacature geknipt voor jou? Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar Frank van Polanen Petel (frank@stichtingstunt.nl). Ook voor meer informatie kan je bij Frank terecht.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.